Laadpaal plaatsen in gemeente Leerdam

De gemeente Leerdam wil de CO2-uitstoot reduceren om de gemeente nog duurzamer te maken. De gemeente gebruikt alleen groene energie en er wordt bijvoorbeeld uitsluitend gewerkt met papier dat afkomstig is uit duurzame bossen. Steeds meer bewoners en bedrijven in de gemeente dragen hun steentje bij door zonnepanelen te plaatsen, huizen duurzaam te verbouwen en ondernemingen te laten werken met groene stroom. ENGIE als groene energieleverancier juicht deze initiatieven toe. Wij stimuleren het schone energiegebruik door overal in Nederland een netwerk van laadpalen aan te leggen. Zo maken we elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Zou u graag een laadpaal plaatsen in gemeente Leerdam? ENGIE voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen en kan u hierbij helpen. Wij kunnen een laadpaal plaatsen in gemeente Leerdam op uw eigen terrein bij uw woning, op een bedrijfslocatie of langs de openbare weg. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over het plaatsen van een laadpaal.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Leerdam en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Leerdam.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Leerdam mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Leerdam een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Leerdam hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Leerdam.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Diefdijk, Hoogeind, Kedichem, Kortgerecht, Leerdam, Loosdorp, Oosterwijk, Overboeicop, Overheicop en Schoonrewoerd.