Laadpaal plaatsen in gemeente Leek

Gemeente Leek wil graag verduurzamen. Daarom verstrekt zij haar inwoners duurzaamheidsleningen: er is €500.000,- uitgetrokken voor energiebesparende maatregelen. Inwoners die hun huis willen isoleren of zonnepanelen willen aanbrengen, kunnen dus op steun van de gemeente rekenen. ENGIE juicht zulke duidelijke statements toe. Wij dagen als groene energieleverancier graag zoveel mogelijk bij aan een milieubewuste woonplaats. Onze kracht ligt in het bezorgen van schone energie. Dat gaan we doen door laadpalen te plaatsen door de hele gemeente. Zo komt elektrisch rijden een stuk dichterbij. We hopen de elektrisch auto zo samen laagdrempeliger te maken.

Wilt u graag een laadpaal plaatsen in gemeente Leek? ENGIE helpt u met plezier om de energie van de toekomst nu al naar uw voordeur te brengen. Wij hebben ervaring met laadpalen en voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving. Daarom kunnen wij op iedere gewenste plek een laadpaal plaatsen in gemeente Leek. Naast uw voordeur, het bedrijf, of langs de openbare weg.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Leek.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Leek een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Leek hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Leek.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Kret, (De) Haspel, Blauw, Boerakker, Boerenstreek, De Holm, Enumatil, Heineburen, Leek, Lettelbert, Midwolde, Oostindië, Oostwold, Pasop, Tolbert, Veldstreek en Zevenhuizen.