Laadpaal plaatsen in gemeente Laren

Gemeente Laren vindt een duurzame leefomgeving erg belangrijk. Daarom willen zij op termijn volledig energieneutraal worden. Dit houdt in dat de gemeente net zoveel energie verbruikt als dat er duurzaam wordt opgewekt. Om dit streven te bereiken stimuleert gemeente Laren energiebesparing, opwekking van duurzame energie en het terugdringen van CO2-uitstoot. ENGIE wil hier graag in ondersteunen. Door overal in de gemeente Laren laadpalen te plaatsen, wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. En dat is belangrijk, want elke overstap naar elektrisch rijden draagt op een grote manier bij aan het verminderen van schadelijke uitstoot.

Zet u vandaag ook de eerste stap naar een duurzame leefomgeving? Stuur dan een aanvraag in voor plaatsing van een laadpaal in gemeente Laren. Wilt u een laadpaal bij u thuis, op uw werk of op een andere door u gekozen locatie? ENGIE regelt het! Wij voldoen aan alle voorwaarden die de gemeente hieraan heeft gesteld zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Meer weten? Op onderstaande pagina hebben wij speciaal voor u alle belangrijke informatie voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Laren.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Laren.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Laren een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Laren hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.