Laadpaal plaatsen in gemeente Lansingerland

De gemeente Lansingerland is ambitieus als het gaat om het verduurzamen van de stad. Een goed voorbeeld hiervan is de aandacht die wordt besteed aan duurzaam ondernemerschap. Bedrijven en zzp'ers worden uitgedaagd om maatschappelijke duurzaamheidsissues aan te pakken. Dit geeft aan dat Lansingerland streeft naar een groene en schone gemeente. ENGIE moedigt deze verduurzaming aan. Als groene energieleverancier willen wij daarom ook in Lansingerland onze bijdrage leveren aan schoon energiegebruik: laadpalen plaatsen in gemeente Lansingerland. Elektrisch rijden wordt op deze manier voor iedereen in de regio bereikbaar!

Wilt u uw elektrische auto kunnen opladen vlakbij uw huis of werk? ENGIE kan voor u een laadpaal plaatsen in gemeente Lansingerland! Wij voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen voor het plaatsen van een laadpaal. Zo zit u nooit meer zonder schone energie! Lees op deze pagina meer informatie over de aanvraag van een laadpunt.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Lansingerland om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Lansingerland.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Lansingerland, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Lansingerland hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Lansingerland ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, De Rotte en Kruisweg.