Laadpaal plaatsen in gemeente Langedijk

Gemeente Langedijk zet zich in voor een groene en gezonde leefomgeving. Daar zijn we bij ENGIE blij mee! Wij vinden het, net als de gemeente, belangrijk dat er zuinig met de aarde wordt omgegaan. Om een duurzame toekomst te bereiken zal onder andere de schadelijke CO2-uitstoot van voertuigen moeten worden teruggedrongen. Steeds meer mensen stappen dan ook over van rijden op reguliere brandstof naar rijden op elektriciteit. Een goede ontwikkeling, vinden we bij ENGIE! Omdat wij willen dat elektrisch rijden straks net zo 'normaal' is als rijden op fossiele brandstof, hebben we besloten om overal in Nederland laadpalen te plaatsen. Zo wordt elektrisch tanken straks het reguliere tanken!

Zet vandaag nog de stap naar een duurzame toekomst. Laat een laadpaal plaatsen in gemeente Langedijk! Wij voldoen aan alle eisen die de gemeente stelt aan het plaatsen van een oplaadpunt. Zou u de oplaadpaal graag op uw erf of bij uw werk willen laten plaatsen? ENGIE maakt het mogelijk. Benieuwd hoe het aanvragen van een laadpaal in gemeente Langedijk in zijn werk gaat? Op onderstaande pagina hebben wij alvast handige informatie verzameld. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Langedijk.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Langedijk.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Langedijk mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Langedijk een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Langedijk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Langedijk.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Broek op Langedijk, Koedijk, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Sint Pancras en Zuid-Scharwoude.