Laadpaal plaatsen in gemeente Landsmeer

Duurzaamheid staat bij gemeente Landsmeer hoog op de agenda. Samen met inwoners en bedrijven zet zij zich actief in voor een schone, duurzame toekomst. Zo stimuleert de gemeente het plaatsen van zonnepanelen, kunnen woningeigenaren subsidie krijgen voor het verduurzamen van hun woning en bevorderen ze het rijden in een elektrisch voertuig. In dit laatste wil ENGIE de gemeente graag ondersteunen. Als groene energiemaatschappij weten wij hoe belangrijk het is om schadelijke CO2-uitstoot terug te dringen. De transitie van rijden op fossiele brandstof naar vervoer op elektriciteit is daarom van groot belang. Om elektrisch rijden een stukje gemakkelijker te maken, willen wij elektrisch tanken net zo bereikbaar maken als regulier tanken. Daarom zullen wij overal in de gemeente, op door u aangewezen plekken, laadpalen plaatsen.

Wilt u ook een laadpaal bij u in de buurt? Vraag dan vandaag nog om plaatsing van een laadpaal bij u in de gemeente Landsmeer. Wij kunnen een oplaadpunt plaatsen bij u thuis, op uw werk, maar ook gewoon langs één van de wegen in de gemeente. Uiteraard voldoen wij aan alle eisen die de gemeente stelt. Werk ook mee aan een duurzaam Landsmeer: vraag vandaag nog de plaatsing van een laadpaal aan!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Landsmeer en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Landsmeer.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Landsmeer, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Landsmeer hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Landsmeer ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Den Ilp, Landsmeer en Purmerland.