Laadpaal plaatsen in gemeente Landgraaf

In de gemeente Landgraaf is duurzaamheid een belangrijk punt op de agenda. De gemeente is de groene weg al ingeslagen door de openbare verlichting te verduurzamen en een zonnepanelenproject te starten. Een geweldig begin! Maar wist u dat u zelf ook heel gemakkelijk kunt meewerken aan een duurzamer Landgraaf? Door over te stappen op elektrisch vervoer rijdt u vele malen duurzamer dan in een diesel- of benzine-auto. ENGIE wil elektrisch rijden toegankelijker te maken. Dit doen we door laadpalen voor elektrische auto’s in Landgraaf te plaatsen, op de plekken waar u ze nog mist. Bijvoorbeeld bij uw huis of uw werk.


Wilt u meewerken aan een duurzame toekomst? Laat een laadpaal plaatsen in de gemeente Landgraaf. Op deze pagina vind u meer informatie over het plaatsen en over de aanvraag van een laadpaal. Samen zorgen we voor een duurzame toekomst!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Landgraaf, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Landgraaf hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Landgraaf ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Nieuwenhagen, Op de Hoven, Rimburg, Schaesberg en Ubach over Worms.