Laadpaal plaatsen in gemeente Landerd

Elektrisch vervoer wint steeds meer terrein in Nederland. Ook in de gemeente Landerd kiezen steeds meer mensen voor een elektrisch auto. Dat is een goed teken, want elektrische auto’s stoten geen schadelijke stoffen uit en zijn dus stukken beter voor het milieu dan normale auto’s. Daarom werkt ENGIE aan een groot netwerk van elektrische laadpalen in Nederland. Zo wordt elektrisch rijden voor steeds meer mensen aantrekkelijk! U kunt hieraan meehelpen, simpelweg door zelf een laadpaal voor uw elektrische auto te laten plaatsen.


Bent u klaar voor een groenere toekomst? Kies voor elektrisch vervoer en laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Landerd. U kunt uw auto op een vertrouwde plek opladen en helpt mee elektrisch rijden toegankelijker te maken. Geweldig, toch? Alles wat u moet weten over de aanvraag van een laadpaal vindt u hieronder. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Landerd en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Landerd.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Landerd mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Landerd een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Landerd hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Landerd.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Brand, Duifhuis, Graspeel, Hoefkens, Hooge Heide, Kreitsberg, Mun, Nabbegat, Oventje, Reek, Rusven, Schaijk, Trent, Voederheil, Zeeland en Zevenhuis.