Laadpaal plaatsen in gemeente Laarbeek

Duurzaam vervoer heeft de toekomst. Dat ziet ook de gemeente Laarbeek. Daarom wordt binnen de gemeente gebruikgemaakt van elektrische deelauto’s. Een mooi initiatief, vinden wij bij ENGIE. Om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken, plaatsen wij laadpalen voor elektrische auto’s door heel Nederland. Zo ook in de gemeente Laarbeek. Op deze manier komen er steeds meer laadpalen beschikbaar en kan straks overal gemakkelijk elektrisch getankt worden.


Rijdt u al elektrisch? Laat een laadpaal plaatsen bij uw woning, werk of langs de openbare weg in Laarbeek. Zo kunt u uw auto opladen waar u dat prettig vindt. Tegelijkertijd helpt u mee het netwerk van laadpalen te vergroten. Relevante informatie over het aanvragen en plaatsen van laadpalen vindt u op deze pagina. Zo kunt u snel aan de slag met uw aanvraag!

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Laarbeek.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Laarbeek.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Laarbeek een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Laarbeek hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Laarbeek.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Hof, Aarle-Rixtel, Achterbosch, Beek en Donk, Beemdkant, Bemmer, Broek, Broekkant, De Biezen, De Wolfsputten, Deense Hoek, Donkersvoort, Ginderdoor, Groenewoud, Heereind, Heikant, Het Laar, Karstraat, Lieshout, Mariahout, Peeldijk en Strijp.