Laadpaal plaatsen in gemeente Krimpenerwaard

De gemeente Krimpenerwaard is sinds 2015 actief bezig met duurzaamheid. Een belangrijk speerpunt uit hun beleid is bijvoorbeeld het realiseren van een schoner leefklimaat. Bij ENGIE zijn we het helemaal eens met de duurzame agenda die de gemeente Krimpenerwaard de laatste jaren aan het uitvoeren is. Een schoner milieu is namelijk voor iedereen belangrijk, nu en in de toekomst! Daarom hebben wij besloten om in heel de gemeente Krimpenerwaard laadpalen voor elektrisch vervoer neer te zetten.

Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Krimpenerwaard? ENGIE kan een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk, maar ook gewoon langs de openbare weg. Wij voldoen namelijk aan alle eisen die de gemeente Krimpenerwaard stelt aan het plaatsen van een oplaadpunt. Meer weten? Op deze pagina hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Krimpenerwaard en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Krimpenerwaard.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Krimpenerwaard mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Krimpenerwaard een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Krimpenerwaard hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Krimpenerwaard.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterbroek, Ammerstol, Beneden-Haastrecht, Benedenberg, Benedenheul, Benedenkerk, Bergambacht, Bergstoep, Berkenwoude, Bonrepas, Boven-Haastrecht, Bovenberg, Bovenkerk, Bovenstad, De Hem, Gouderak, Goudseweg, Haastrecht, Het Beijersche, IJssellaan, Kadijk, Koolwijk, Krimpen aan de Lek, Lageweg / Lage Weg , Lekkerkerk, Opperduit, Oudeland, Ouderkerk aan den IJssel, Rozendaal, Schoonhoven, Schoonouwen, Schuwacht, Stein, Stolwijk, Tussenlanen, Vlist en Zuidbroek.