Laadpaal plaatsen in gemeente Krimpen aan den IJssel

In april 2015 stemde de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel in met een ambitieuze Duurzaamheidsagenda voor de jaren 2015-2017. Hiermee zet de gemeente in op een duurzame toekomst. ENGIE steunt het milieuvriendelijke beleid van de gemeente Krimpen aan den IJssel volledig. Want ook wij streven naar meer duurzaamheid in gemeente Krimpen en de rest van het land! Daarom hebben wij besloten om elektrisch rijden te stimuleren. ENGIE plaatst overal in Nederland laadpalen, zodat elektrisch tanken straks net zo 'normaal' wordt als regulier tanken.

Kies nu ook voor het milieu en laat uw eigen laadpaal plaatsen in gemeente Krimpen aan den IJssel! Natuurlijk kunt u ook kiezen voor meerdere laadpalen, bijvoorbeeld bij uw bedrijf. Meer weten? Op deze pagina hebben wij alle informatie verzameld die u moet weten!


Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Krimpen aan den IJssel om in deze gemeente een oplaadpunt voor uw auto te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Krimpen aan den IJssel.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Krimpen aan den IJssel.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Krimpen aan den IJssel een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Krimpen aan den IJssel hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.