Laadpaal plaatsen in gemeente Korendijk

In de gemeente Korendijk staat duurzaamheid de laatste jaren hoog op de agenda. In 2016 ondertekende de gemeente de ‘Energievisie Hoeksche Waard 2016 – 2020’, waarin de duurzaamheidsambitie van de regio is vastgelegd. Elektrisch rijden is hierbij een van de speerpunten. Ook ENGIE gelooft dat elektrisch rijden het vervoer van de toekomst is. Daarom voorzien wij heel Nederland van een netwerk aan laadpalen, zodat elektrisch rijden nog gemakkelijker én gewoner wordt. Ook meewerken aan een duurzame toekomst? Vraag vandaag nog de plaatsing van een laadpaal aan in gemeente Korendijk!


Rijdt u al elektrisch of overweegt u een elektrische auto aan te schaffen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in voor een laadpaal in gemeente Korendijk. Wij maken het zo snel mogelijk voor u in orde! Dit kan omdat wij voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen voor het plaatsen van een laadpaal bij u thuis, op uw werk of op een openbare plek. Waar wacht u nog op? Rijden op groene energie was nog nooit zo makkelijk!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Korendijk, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Korendijk hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Korendijk.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Goudswaard, Hitsertse Kade, Nieuw-Beijerland, Nieuwendijk, Oosthoek, Oudendijk, Piershil, Schenkeldijk, Tiengemeten, Zuid-Beijerland, Zuidzijde en Zwartsluisje.