Laadpaal plaatsen in Kollumerland en Nieuwkruisland

Gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland streeft naar een klimaatneutrale gemeente. Klimaatneutraal, of CO2-neutraal, wil zeggen dat de gemeente niet bijdraagt aan klimaatverandering. Een mooi streven, vinden wij bij ENGIE. Elektrisch rijden is een manier om schadelijke uitstoot te beperken. Daarom willen wij dit graag stimuleren! Helpt u ons mee om uw gemeente, en daarmee de wereld, een stukje groener te maken? Wij kunnen laadpalen plaatsen bij u thuis, op de zaak en langs de belangrijke wegen in uw gemeente. Hiermee wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Bent u klaar voor de stap naar een groener leven? Stuur een aanvraag in en laat laadpalen plaatsen in Kollumerland en Nieuwkruisland. ENGIE voldoet aan alle door de gemeente gestelde eisen op laadpalen te mogen plaatsen. Meer weten? Bekijk hieronder de handige informatie die wij alvast voor u hebben verzameld!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Kollumerland en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Kollumerland.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Kollumerland, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Kollumerland hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.