Laadpaal plaatsen in gemeente Koggenland

Een schone werk- en leefomgeving is belangrijk. Niet alleen voor ons, maar ook voor latere generaties. Gemeente Koggenland begrijpt dit. Daarom stimuleert zij ontwikkelingen die bijdragen aan een duurzame toekomst. Eén van die ontwikkelingen is elektrisch rijden. Deze manier van vervoer veroorzaakt geen schadelijke uitstoot, wat beter is voor de luchtkwaliteit én het milieu. ENGIE vindt dit als groene energiemaatschappij een heel mooi initiatief! Wij hebben besloten de gemeente hierin te steunen. Door overal laadpalen in Koggenland te plaatsen, wordt elektrisch tanken straks net zo gemakkelijk en bereikbaar als regulier tanken.

Wilt u ook bijdragen aan een schone en duurzame leefomgeving? Laat ENGIE dan een laadpaal plaatsen in gemeente Koggenland! Wij voldoen aan alle eisen die de gemeente stelt aan het plaatsen voor een laadpaal. Meer weten? Op onderstaande pagina hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld. Werk ook mee aan een duurzame toekomst: begin vandaag!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Koggenland.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Koggenland.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Koggenland, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Koggenland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Koggenland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Avenhorn, Berkhout, De Goorn, Hensbroek, Obdam, Oudendijk, Scharwoude, Spierdijk, Ursem en Zuidermeer.