Laadpaal plaatsen in gemeente Kerkrade

Onder het mom van Duurzaam Kerkrade promoot gemeente Kerkrade duurzaamheid in haar stad. De gemeente wil inwoners graag duidelijk maken dat het niet enkel gaat om het milieu, maar dat in het dagelijks leven rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Een mooie ontwikkeling, vinden we bij ENGIE. Wij willen hier alvast mee beginnen door elektrisch rijden bereikbaarder te maken voor inwoners van Kerkrade. Hoe we dat doen? Door de plaatsing van laadpalen te faciliteren binnen de gemeente. Doordat er meer laadpalen beschikbaar komen wordt elektrisch tanken gemakkelijker en werkt dit drempelverlagend om de overstap te maken naar elektrisch vervoer.

Laadpalen plaatsen in gemeente Kerkrade kan bij u aan huis, op een bedrijfslocatie of gewoon langs de openbare wegen. We voldoen aan alle wettelijke eisen om een laadpaal te mogen plaatsen, hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Hieronder hebben we informatie voor u verzameld over het plaatsen van laadpalen in gemeente Kerkrade.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Kerkrade.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Kerkrade, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Kerkrade hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.