Laadpaal plaatsen in gemeente Katwijk

De inwoners van de gemeente Katwijk en de plaatselijke overheid werken al jarenlang hard aan het verbeteren van de milieu- en luchtkwaliteit in en rond Katwijk. Duurzame energie is daarbij het uitgangspunt. Naast de stimulering van isolatiemaatregelen in woningen, streeft de gemeente Katwijk naar de plaatsing van zoveel mogelijk zonnepanelen om groene energie op te wekken.

Wij van ENGIE streven hetzelfde na als de gemeente Katwijk en stellen net als de overheid alles in het werk voor een beter milieu. Het beleid van ENGIE is gericht op een duurzame toekomst. Wij sturen vooral op het stimuleren van meer elektrische auto's door het plaatsen van laadpalen in heel het land. Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Katwijk voor uw bedrijf, woning of op een andere plek? Wij van ENGIE kunnen het voor u regelen. Op deze pagina hebben wij alle informatie verzameld die u moet weten!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Katwijk en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Katwijk.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Katwijk, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Katwijk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Katwijk ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Katwijk, Katwijk aan den Rijn, Katwijk aan Zee, Rijnsburg en Valkenburg.