Laadpaal plaatsen in gemeente Kapelle

Gemeente Kapelle ligt in het prachtige kustgebied van de provincie Zeeland. Met haar ruim 12.000 inwoners is het de op drie na grootste gemeente van de provincie. Duurzaamheid staat bij deze gemeente hoog op de agenda. Zo hebben zij een duurzaam bouwloket opgezet, waar inwoners met vragen over aanpassingen aan hun woning terecht kunnen. Een ander belangrijk punt op hun agenda is het terugdringen van de CO2-uitstoot. Gelukkig kiezen steeds meer inwoners van de gemeente voor elektrisch rijden. Dat vinden we bij ENGIE een mooie ontwikkeling! Natuurlijk is het belangrijk dat u overal kunt tanken met uw elektrische voertuig. Wij hebben besloten om een handje te helpen en overal in de gemeente Kapelle laadpalen te plaatsen: zo zit u nooit zonder groene brandstof!

Wilt u ook altijd en overal kunnen tanken? Vraag dan de plaatsing van een laadpaal aan in gemeente Kapelle! ENGIE voldoet aan alle eisen van deze gemeente om laadpalen te mogen plaatsen: bij u thuis, op uw werk of ergens langs de weg. Hieronder hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld, zo weet u precies waar u aan toe bent!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Kapelle.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Kapelle.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Kapelle een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Kapelle hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Kapelle.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Biezelinge, Dijkwel, Eversdijk, Kapelle, Kloetinge, Maalstede, Schore en Wemeldinge.