Laadpaal plaatsen in gemeente Kampen

Is u ook wel eens opgevallen hoe duurzaam de gemeente Kampen is? Op veel daken liggen al zonnepanelen en steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden. Een mooie ontwikkeling, vinden wij bij ENGIE. Als voorlopers op de groene energiemarkt willen wij elektrisch rijden zo aantrekkelijk en toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Hoe we dat doen? Door bij u in de gemeente Kampen laadpunten te plaatsen. Wij voldoen aan alle door uw gemeente gestelde eisen om laadpunten te plaatsen. Of u nou thuis, op uw werk of langs een belangrijke weg in Kampen wilt opladen, ENGIE maakt het mogelijk door er een laadpaal te plaatsen.

Rijdt u elektrisch en bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om bij u in de buurt een laadpaal te plaatsen? Lees dan de informatie hieronder goed door! Samen werken we aan de vergroening van energie!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Kampen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Kampen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Kampen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Kampen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Kampen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Kampen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 's-Heerenbroek, Bisschopswetering, De Heuvels, De Roskam, De Zande, Grafhorst, Hogeweg, IJsselmuiden, Kampen, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, Nieuwstad, Oosterholt, Oude Wetering, Posthorn , Trutjeshoek , Veecaten, Wilsum, Zalk en Zuideinde.