Laadpaal plaatsen in gemeente Kaag en Braassem

Net zoals veel andere gemeentes in Nederland, wordt de gemeente Kaag en Braassem steeds duurzamer. De gemeente heeft ingestemd met het regionaal energieakkoord Holland Rijnland 2017-2025. In dit plan staat geformuleerd hoe en met welke middelen de gemeente op energiebesparing inzet, met als ultiem doel om in 2050 energieneutraal te zijn. Net als de gemeente Kaag en Braassem is ENGIE een supporter van meer duurzaamheid. Wij zetten hierbij in op het stimuleren van elektrisch rijden. Door het plaatsen van laadpalen voor elektrische voertuigen verlagen we de drempel om ook daadwerkelijk over te stappen naar een elektrische auto.

Help uw gemeente Kaag en Braassem om de duurzaamheid te bevorderen en laat een eigen laadpaal plaatsen. ENGIE voldoet aan alle eisen die de gemeente stelt aan het plaatsen van een laadpaal. U kunt een laadpaal aanvragen voor bij uw huis, op een bedrijfslocatie en langs openbare wegen. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Kaag en Braassem om in deze gemeente een oplaadpunt voor uw auto te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Kaag en Braassem.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Kaag en Braassem.

Laadpaal plaatsen bij u thuis

Een eigen laadpaal thuis heeft veel voordelen. Zo bent u nooit meer afhankelijk van de beschikbaarheid van laadpalen in uw buurt en hoeft u uw auto na het opladen niet meer te verplaatsen. Wanneer u een eigen oprit of carport heeft, kunt u een laadpaal of wandmodel laten installeren. Ook kunt u kiezen voor een dubbele uitvoering, zodat u twee auto’s tegelijk kunt opladen. Wij leveren onze laadpalen altijd inclusief installatie, maar ook wanneer u de laadpaal liever zelf installeert, zijn er mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de kosten van een laadpaal? Wanneer u het offerteformulier invult, krijgt u direct een indicatie van prijs van de door u gekozen laadpaal.

In uw gemeente een laadpaal van de zaak

Steeds meer ondernemers en werknemers gaan elektrisch rijden, waardoor de vraag naar laadpunten gestaag toeneemt. Logisch dus dat u denkt aan laadpunten voor uw bedrijf. Als bedrijf kunt u eenvoudig laadpalen laten plaatsen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders om hen een extra service te bieden. U hebt de keuze uit verscheidene laadoplossingen. Features die u bij onze zakelijke laadpalen kunt verwachten zijn:

  • Al uw laadpalen gekoppeld in 1 systeem voor beheer en onderhoud
  • Zelf de tarieven bepalen
  • Inzicht in de laadsessies
  • Eenvoudig factureren
  • Laadpassen koppelen

Een laadpaal van het bedrijf en de gebruikte stroom zijn belastingvrij. Laat bij uw onderneming in de gemeente Kaag en Braassem een laadpaal plaatsen. Samen maken we elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar, zowel privé als op de zaak.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Kaag en Braassem.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bilderdam, Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Ofwegen, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Vriezekoop, Woubrugge, Woudse Dijk en Zevenhuizen.