Laadpalen plaatsen in gemeente IJsselstein

De gemeente IJsselstein wil graag haar duurzame karakter versterken en zich ontwikkelen tot een klimaatneutrale stad met ruimte voor innovatie. Daarom stimuleert de gemeente initiatieven van inwoners en bedrijven die de duurzaamheid van de omgeving bevorderen. Een manier om dit te doen is door elektrisch rijden te stimuleren en daarmee het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen. ENGIE wil de gemeente IJsselstein helpen om dit te stimuleren door elektrische laadpalen te plaatsen. Zo wordt het straks mogelijk om zonder zorgen door uw omgeving en de rest van Nederland te rijden in uw elektrische auto.

Wilt u ook bijdragen een duurzame toekomst? Of wil u gewoon zonder zorgen van uw elektrische auto genieten? Laat dan een laadpaal plaatsen in IJsselstein! Mocht u interesse hebben dan hebben we alvast wat handige informatie voor u samengesteld op deze pagina.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente IJsselstein, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente IJsselstein hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.