Laadpaal plaatsen in gemeente Huizen

De gemeente Huizen zet zich hard in voor duurzaamheid. Zij wil de gemeente schoon, veilig en duurzaam houden. Niet alleen voor de huidige generatie, maar ook voor toekomstige generaties. Niet alleen de gemeente zet zich in voor een groenere samenleving, maar ook de inwoners. Zo hebben veel inwoners van de gemeente Huizen zonnepanelen geplaatst of rijden elektrisch. Bij ENGIE worden we daarvan erg enthousiast! Als koploper in de vergroening van de energiemarkt, stimuleren wij elektrisch rijden. Dat doen we door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in gemeente Huizen en de rest van Nederland. Hierdoor kunt u op steeds meer plekken terecht voor een elektrische tankbeurt!


Wilt u ook een laadpaal bij u in de buurt? Vraag dan om plaatsing van een laadpaal in gemeente Huizen. ENGIE kan een oplaadpunt op iedere gewenste locatie plaatsen. Wilt u een laadpaal bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg? ENGIE maakt het mogelijk. Voor meer informatie bekijkt u de pagina hieronder. Hier hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Samen werken we aan een schone, veilige en duurzame gemeente Huizen. Dat is toch prachtig!

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Huizen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Huizen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Huizen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Huizen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.