Laadpaal plaatsen in Gemeente Houten

De gemeente Houten heeft een uitgebreid programma opgesteld om de duurzaamheid in de regio te verbeteren. Zo steunt uw gemeente ook de plaatsing van elektrische laadpalen om elektrisch vervoer te stimuleren. Als groene energieleverancier juichen wij dit natuurlijk toe! ENGIE draagt graag bij aan een toekomst waar het mogelijk is om met een elektrische auto heel Nederland door te rijden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om laadpalen te laten plaatsen in gemeente Houten.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de verduurzaming van uw gemeente door over te stappen op elektrisch vervoer? Laat dan een laadpaal plaatsen in gemeente Houten. ENGIE voldoet aan alle eisen voor het plaatsen van elektrische laadpalen in uw gemeente. Daarom kunnen we deze plaatsen op zowel particuliere als publieke locaties. U kunt dus zelf kiezen of u een laadpaal bij uw huis, werk of langs openbare weg wilt. Mocht u geïnteresseerd zijn dan hebben wij op deze pagina alvast alle relevante informatie voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Houten.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Houten.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Houten een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Houten hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Houten.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Goy, De Heul, Heemstede, Honswijk, Houten, Molenbuurt, Oud-Wulven, Schalkwijk en Tull en 't Waal.