Laadpaal in gemeente Horst aan de Maas

De gemeente Horst aan de Maas is al hard bezig met het verbeteren van de duurzaamheid. Wat opvalt is de promotie van elektrisch vervoer. Doordat de gemeente een aantal laadpalen heeft geplaatst op openbare terreinen is elektrisch rijden in Horst aan de Maas al een stuk bereikbaarder geworden. ENGIE wil dit initiatief graag ondersteunen door u de mogelijkheid te bieden om zelf laadpalen aan te vragen in gemeente Horst aan de Maas.

De laadpalen kunnen geplaatst worden bij uw huis, bij het werk of langs openbare wegen in de gemeente. Zo kunt u uw auto gemakkelijk opladen op de plaatsen waar u vaak komt. Wij voldoen aan alle regels die uw gemeente stelt om de laadpalen te plaatsen waar u wilt. Op deze pagina vindt u meer informatie over het aanvragen van een laadpaal. Samen zorgen we voor een duurzame toekomst!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Horst aan de Maas hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Horst aan de Maas.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: (Den) Broek , America, Broek, Broekeind, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Californië, De Hees, De Heide, De Steegh, De Vorst, Eikelenbosch, Elshout, Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst, Gun, Hegelsom, Hei-Oostenrijk, Homberg, Horst, Houthuizen, Keuter, Kronenberg, Legert, Lottum, Lovendaal, Meerlo, Megelsum, Melderslo, Meterik, Middelijk, Moleneind, Most, Nachtegaal, Ooijen, Osterbos, Raaieind, Schadijk, Sevenum, Steeg, Stokt, Swolgen, Tienray, Tongerlo, Ulfterhoek, Veld-Oostenrijk, Vinkepas, Wielder, Zeelberg en Zwaanenheike.