Laadpaal plaatsen in gemeente Hoorn

Gemeente Hoorn heeft in haar duurzaamheidsprogramma 'Puur Hoorn' aangegeven dat zij in 2040 een klimaatneutrale stad wil zijn. Hiermee wordt bedoeld dat de stad evenveel energie opwekt als verbruikt. Om dit doel te behalen is samenwerking van groot belang. Daarom werken zij ook samen met inwoners, ondernemers en instellingen aan deze duurzame toekomst. Want samen bereik je namelijk meer dan alleen, dat vinden we bij ENGIE ook. Daarom wil ENGIE de gemeente Hoorn helpen om haar ambitieuze doel te behalen. Wij willen in heel Nederland een netwerk aan laadpalen plaatsen. Op deze manier wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en wordt onze leefomgeving steeds een stukje groener.


Zet u vandaag ook de eerste stap naar een groener Hoorn? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen in gemeente Hoorn op een door u gekozen locatie. Wij kunnen overal een laadpaal in uw gemeente plaatsen, omdat wij aan alle eisen voldoen die hieraan gesteld zijn. Wilt u meer weten? Bekijk dan onderstaande pagina. Hier hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld. Samen naar een duurzaam Hoorn. U helpt toch ook mee?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Hoorn en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Hoorn.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Hoorn, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Hoorn hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Hoorn ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Blokker, Hoorn en Zwaag.