Laadpaal plaatsen in gemeente Hoogezand-Sappemeer

De inwoners van gemeente Hoogezand-Sappemeer zijn het gebruik van fossiele brandstoffen sterk aan het terugdringen. De gemeente krijgt energie geleverd uit een innovatief warmtenet, dat samen werd ontwikkeld met stichting Energy Valley Groningen. Het warmtenet gebruikt aardwarmte om energie op te wekken. Maar dat is nog niet alles. De gemeente heeft vorig jaar een plan goedgekeurd om een zonnepark te plaatsen van 320.000 zonnepanelen. Daarmee krijgt Hoogezand-Sappemeer het grootste zonnepark van Nederland. ENGIE ziet zulke grootschalige verduurzaming graag. Wij willen, als groene energieleverancier, de verduurzaming in de gemeente Hoogezand-Sappemeer graag extra stimuleren. Dit doen we door door de hele gemeente laadpalen te plaatsen, om daarmee de toegankelijkheid van elektrisch rijden te vergroten.

Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Hoogezand-Sappemeer? ENGIE kan u verder helpen. Niet alleen hebben we veel ervaring met plaatsing, maar we voldoen ook aan alle benodigde regelgeving. Zo kunnen we dus altijd een gewenste plek vinden en voor u een laadpaal plaatsen in gemeente Hoogezand-Sappemeer: aan huis, bij uw bedrijf, of aan de openbare weg.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Hoogezand-Sappemeer mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Hoogezand-Sappemeer een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Hoogezand-Sappemeer hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Hoogezand-Sappemeer.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterdiep, Borgweg, Foxhol, Foxholsterbosch, Hoogezand, Jagerswijk, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kleinemeer, Kropswolde, Lula, Martenshoek, Meerwijck, Nieuwe Compagnie, Sappemeer, Waterhuizen, Westerbroek en Wolfsbarge.