Laadpaal plaatsen in gemeente Hoogeveen

Als gemeente promoot Hoogeveen duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Om hun duurzame gedachte over te brengen op de inwoners, geeft de gemeente zelf het goede voorbeeld. Enkele van de eigen initiatieven omvatten het voorzien van gebouwen met WKO-installaties en het werken aan geothermie, waarin ondergrondse hitte wordt omgezet in stroom. Elektrisch rijden past volledig in de visie van gemeente Hoogeveen. De gemeente heeft daarom vijf elektrische scooters in gebruik. Ook is één volledig elektrische auto aangeschaft voor gebruik door de gemeente zelf.

Het elektrisch rijden wordt een stuk comfortabeler wanneer u een laadpaal op locatie tot uw beschikking hebt. Als een van leiders in de energietransitie plaatst ENGIE jaarlijks vele laadpalen bij mensen thuis, op plaatsen langs de openbare weg of op bedrijfslocaties. Wij voldoen aan alle eisen die gemeente Hoogeveen stelt aan het plaatsen van een laadpaal. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een laadpaal in uw gemeente? Vraag direct meer informatie aan.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Hoogeveen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Hoogeveen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Hoogeveen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Hoogeveen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Hoogeveen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Noorden, Alteveer, De Haar, Elim, Fluitenberg, Hollandscheveld, Hoogeveen, Kalenberg, Nieuweroord, Nieuwlande, Nijstad, Noordscheschut, Nuil, Pesse, Siberië, Stadterij, Stuifzand, Tiendeveen, Zuideropgaande en Zwartschaap.