Laadpaal plaatsen in gemeente Hollands Kroon

Een goede water- bodem- en luchtkwaliteit is erg belangrijk voor een gezonde leefomgeving. Niet alleen voor ons, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom zet de gemeente Hollands Kroon zich hard in voor duurzaamheid. Zo biedt de gemeente ruimte aan ontwikkelingen die bijdragen aan een gezonde en schone leefomgeving. Eén van die ontwikkelingen is de transitie naar elektrisch vervoer. ENGIE vindt dit een goede zaak. Ook wij zetten ons, als koploper in de vergroening van de energiemarkt, in voor een duurzame toekomst. Daarom stimuleren wij ook elektrisch rijden. Dit doen we door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in gemeente Hollands Kroon, en de de rest van Nederland, om zo elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken.


Wilt u ook een laadpaal bij u in de buurt? Dien dan een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in de gemeente Hollands Kroon. Wilt u een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of op een andere door u gekozen locatie? ENGIE regelt het! Voor meer informatie kunt u terecht op onderstaande pagina. Hier hebben wij alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Samen werken we aan een duurzaam Hollands Kroon. U doet toch ook mee?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbaar oplaadpunt kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Hollands Kroon.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Hollands Kroon mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Hollands Kroon een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Hollands Kroon hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Hollands Kroon.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Veld, Anna Paulowna, Barsingerhorn, Breezand, De Weere / De Weel , Den Oever, Gelderse Buurt, Haringhuizen, Hippolytushoef, Kleine Sluis, Kolhorn, Kreileroord, Lutjewinkel, Middenmeer, Moerbeek, Nieuwe Niedorp, Nieuwe-Niedorp, Nieuwesluis, Oude Niedorp, Oude-Niedorp, Slootdorp, Spoorbuurt, Terdiek, Van Ewijcksluis, Westeinde, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Winkel en Zijdewind.