Laadpaal plaatsen in gemeente Hof van Twente

Hof van Twente is ambitieus op het gebied van duurzaamheid en wil in 2035 een energieneutrale gemeente zijn. Om dit doel te behalen werken ze samen met inwoners en ondernemers met als doel om energie te besparen en om opwekking van energie uit duurzame energiebronnen te bevorderen. Een belangrijk onderdeel van de transitie naar een groene energiemarkt, is volgens ENGIE elektrisch rijden. Steeds meer mensen in de gemeente Hof van Twente kiezen hier voor. En wij van ENGIE willen elektrisch rijden zo toegankelijk mogelijk maken. We lopen voorop in de groene energiemarkt graag om zoveel mogelijk laadpalen te plaatsen bij u in de buurt. Zorgeloos elektrisch autorijden voor zoveel mogelijk mensen zien

Wat dacht u van een laadpaal bij u thuis, op uw werk of langs de openbare weg? ENGIE voldoet aan alle regels in de gemeente Hof van Twente. Hieronder vindt u alle benodigde informatie over oplaadpalen bij u in de buurt!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Hof van Twente.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Hof van Twente.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Hof van Twente een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Hof van Twente hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Hof van Twente.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterhoek, Ambt delden, Azelo, Bentelo, Beusbergen, Delden, Deldenerbroek, Deldeneresch, Diepenheim, Elsen, Elsenerbroek, Goor, Hengevelde, Herike, Markelo, Markvelde, Pothoek, Schoolbuurt, Stokkum, Wiene en Zeldam.