Laadpaal plaatsen in gemeente Hilversum

Gemeente Hilversum heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en zij zet zich hier ook volledig op in. Zo heeft de gemeente de ambitie om in 2050 een klimaatneutrale gemeente te zijn. Om dit doel te behalen steunen zijn initiatieven die bijdragen aan een duurzame samenleving. Zo stimuleren zij inwoners en bedrijven om zonnepanelen te plaatsen en worden woningbouwers aangemoedigd om energieneutrale woningen te bouwen. Een andere ontwikkeling die bijdraagt aan een duurzame samenleving is elektrisch rijden. Elektrische auto's veroorzaken geen schadelijke uitstoot en dit draagt bij aan een betere luchtkwaliteit en een groenere samenleving. ENGIE hecht veel waarde aan een duurzame toekomst en stimuleert daarom elektrisch rijden. Hoe we dit doen? Door in heel Nederland een netwerk aan laadpalen te plaatsen. En u kunt hierbij helpen!


Wilt u ook bijdragen aan een duurzame samenleving en elektrisch rijden bereikbaarder maken? Stuur dan vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Hilversum. Wij voldoen aan alle voorwaarden die uw gemeente hieraan gesteld heeft. Hierdoor kan ENGIE een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk, of op een andere door u gewenste locatie. Meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Hilversum.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Hilversum een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Hilversum hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.