Laadpaal plaatsen in gemeente Hilvarenbeek

Duurzaamheid is belangrijk voor nu en voor later, dat vindt ook de gemeente Hilvarenbeek. De gemeente ziet duurzaamheid als een gezamenlijke verantwoordelijkheid en doet dan ook hard haar best om groener te worden. Uiteindelijk wil Hilvarenbeek zelfs energieneutraal worden! U kunt hieraan meehelpen door over te stappen op elektrisch vervoer. Een elektrische auto stoot namelijk geen schadelijke stoffen uit, zoals normale auto’s. ENGIE helpt elektrisch rijden aantrekkelijker te maken door een netwerk van elektrische laadpalen aan te leggen. Dit doen wij ook in de gemeente Hilvarenbeek.


Rijdt u elektrisch of bent u van plan over te stappen op een elektrische auto? Laat een laadpaal plaatsen in de gemeente Hilvarenbeek! Zo zorgen we er samen voor dat elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk wordt. Alle informatie over het aanvragen van een laadpaal vindt u op deze pagina. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Hilvarenbeek.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Hilvarenbeek.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Hilvarenbeek, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Hilvarenbeek hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Hilvarenbeek.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Baarschot, Biest-Houthakker, Den Opslag, Diessen, Driehuizen, Dun, Esbeek, Groenstraat, Groot Loo, Grote Voort, Haghorst, Heikant, Hilvarenbeek, Hoog Spul, Hoogeind, Klein Loo, Kleine Voort, Laag Spul, Waterstraat en Westerwijk.