Laadpaal plaatsen in gemeente Hillegom

Sinds een aantal jaren is de gemeente Hillegom druk in de weer met het vergroten van de duurzaamheid in de gemeente. Zo beschikt de gemeente over een Duurzaam Bouwloket, dat inwoners gratis en onafhankelijk adviseert en stimuleert om voor duurzaamheid te kiezen bij nieuwbouw en verbouw van woningen. In 2016 heeft de gemeente Hillegom de ambitie uitgesproken om in 2030 energieneutraal en in 2050 klimaatneutraal te zijn. Wij van energiebedrijf ENGIE staan volledig achter het door de gemeente Hillegom ingeslagen pad. Samen met lokale overheden maken wij ons graag sterk voor een gezonder milieu en een duurzame toekomst. Dat doen we door overal in gemeente Hillegom laadpalen te plaatsen, om zo de overstap naar volledig elektrisch vervoer een stukje dichterbij te brengen.

Wilt u ook uw eigen laadpaal laten plaatsen in gemeente Hillegom? Dan helpen wij u graag. ENGIE voldoet namelijk aan alle eisen van de gemeente om laadpalen te mogen neerzetten bij mensen thuis, op bedrijfslocaties en langs openbare weg. De relevante informatie die u nodig hebt hebben wij alvast voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Hillegom.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Hillegom mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Hillegom een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Hillegom hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Hillegom ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Arnoud, Hillegom, Oosteinde en Weerestein.