Laadpaal plaatsen in gemeente Heusden

Duurzaamheid is belangrijk in Heusden. De gemeente heeft bijvoorbeeld een ambitieus doel voor ogen: energieneutraal worden. Heusden wil het punt bereiken dat er minstens zoveel energie opgewekt wordt als er wordt verbruikt. Een prachtig doel! U kunt Heusden zelf op een eenvoudige manier helpen om duurzamer te worden. Bijvoorbeeld door over te stappen op elektrisch rijden. Overweegt u dit of hebt u zelfs al een elektrische auto? Dan kunt u door ENGIE een laadpaal laten plaatsen. Dit kan bij uw woning, werk of zelfs langs de openbare weg!


Rijdt u al elektrisch? Laat dan door ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Heusden! Lees voor meer informatie over de aanvraag van een elektrisch oplaadpunt de onderstaande pagina door. Wij hebben hier namelijk alles wat u moet weten op een rijtje gezet. Zo kunt u snel beginnen met uw aanvraag!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Heusden mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Heusden hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Heusden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Hoeven, Doeveren, Drunen, Elshout, Giersbergen, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Kuiksche Heide, Luttelherpt, Nieuwkuijk, Onsenoort, Oudheusden, Vlijmen, Voordijk en Wolfshoek.