Laadpaal plaatsen in Heumen

Gemeente Heumen heeft als doel om in 2050 een energieneutrale gemeente te zijn. Dit doel wil zij halen in samenwerking met inwoners en bedrijven. Want samen bereik je meer dan alleen! De gemeente stimuleert projecten en initiatieven die bijdragen aan dit doel en dus bijdragen aan een duurzame samenleving. Een ontwikkeling die nu gaande is, is de overgang naar elektrisch vervoer. ENGIE stimuleert deze transitie. Wij willen elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk maken. En u kunt hierbij helpen! ENGIE kan overal in uw gemeente een laadpaal plaatsen omdat we aan alle door de gemeente gestelde eisen voldoen. Wilt u een laadpaal bij u thuis, op uw werk of ergens langs de weg? ENGIE regelt het!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op! Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie verzameld zodat u precies weet waar u aan toe bent. Samen naar een duurzaam Heumen. U helpt toch ook mee?

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Heumen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Heumen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Heumen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Heumen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Heumen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Heumen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Hof , 't Vosseneind, Blankenberg, De Schatkuil, Ewijk, Hammelsberg, Heide , Heumen, Malden, Molenhoek, Nederasselt, Overasselt, Schoonenburg, Sleeburg, Valenberg, Vogelzang en Worsum.