Laadpalen plaatsen in gemeente het Bildt

Bent u al eens op het Bildt geweest? Deze bijzondere kustgemeente aan de Waddenzee is één van de oudste Hollandse polders. Gemeente het Bildt is, net als veel andere gemeenten in Nederland, actief bezig met verduurzaming. Dit kunnen wij bij ENGIE alleen maar toejuichen! Als één van de koplopers in de vergroening van de energiemarkt willen wij helpen om deze ontwikkeling nog meer te bevorderen. Hoe we dit gaan doen? Door op het Bildt een netwerk van laadpalen neer te zetten, waarmee elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar wordt!

De toekomst van morgen? Die begint vandaag! Wilt u door ons een laadpaal op het Bildt laten plaatsen? Dit kan bij u thuis, op uw werk of gewoon langs de weg zijn. Meer weten? Hieronder hebben wij alvast belangrijke informatie voor u verzameld!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente het Bildt hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente het Bildt.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Minnertsga / Minnertsgea, Nieuwebildtzijl / Nije-Syl, Nij Altoenae, Oude Bildtzijl / Aldebiltsyl, St.-Annaparochie / Sint-Anne, St.-Jacobiparochie / Sint Jabik, Vijfhuizen, Vrouwenparochie / Froubuorren, Westhoek en Zwarte Haan / Swarte Haan.