Laadpaal plaatsen in gemeente Hengelo

Een mooie stad zoals Hengelo kan alleen blijven bestaan als we er goed voor zorgen. We moeten goed omgaan met onze aarde en haar grondstoffen. Dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt in de stad, kan je zien aan de enorme toename van het aantal mensen dat elektrisch rijdt. ENGIE stimuleert elektrisch rijden door overal in Nederland laadpalen te plaatsen. In Hengelo voldoen we aan alle regels om elektrisch opladen bij u thuis of op de zaak mogelijk te maken. Ook mogen we langs de openbare weg oplaadplekken plaatsen. Zo maken we elektrisch rijden voor iedereen aantrekkelijk en dragen we samen met u bij aan het verduurzamen van de wereld om ons heen!

Rijdt u al elektrisch en bent u nieuwsgierig geworden? Laat dan een laadpaal in de gemeente Hengelo plaatsen. Wij hebben hieronder alle informatie op een rijtje gezet.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Hengelo en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Hengelo.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Hengelo mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Hengelo een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Hengelo hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Hengelo ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beckum, Driene, Hengelo en Oele.