Laadpaal plaatsen in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Sinds enkele jaren heeft duurzaamheid de hoogste prioriteit in politieke kringen. Ook de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht zet vol in op een duurzaam beleid. Een aantal jaar geleden stelde de gemeente een Actieplan Duurzaamheid op, met als speerpunten onder meer energiebesparing via groene stroom en water, duurzame mobiliteit stimuleren, recycling en het gebruik van duurzame materialen en diensten.

Bij ENGIE koersen we in dezelfde richting als de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Ook wij vinden het bevorderen van duurzaamheid van het grootste belang. Dit doen we door in te zetten op elektrisch rijden. We faciliteren een gemakkelijke overstap naar elektrisch rijden door overal in Nederland op aanvraag laadpalen te plaatsen. Wilt u ook een laadpaal laten plaatsen in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, of uw bedrijf voorzien van enkele laadpunten voor de auto? Vraag dan een laadpaal aan bij ENGIE. Wij voldoen aan alle eisen die uw gemeente hieraan stelt. Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.