Laadpaal plaatsen in gemeente Hellevoetsluis

In 2014 heeft de gemeente Hellevoetsluis een 'Beleidsvisie duurzaamheid en milieu' opgesteld om een beter leefklimaat in de regio te creëren. Hierin zet de gemeente in op samenwerking, kennisdeling en vernieuwing op het gebied van duurzaamheid. Verder krijgt het milieu ruime aandacht, zoals de kwaliteit van de bodem, de lucht en het water. Ten slotte zet de gemeente sterk in op duurzame aanbestedingen en duurzame vervoersmiddelen. Zo is elektrisch rijden een van de focuspunten van de gemeente Hellevoetsluis. Wij van ENGIE zijn daar zeer content mee, want het uitgangspunt - meer duurzaamheid voor onszelf en toekomstige generaties - is ook ons streven.

Steeds meer mensen in Hellevoetsluis maken de keuze voor elektrisch rijden en laten een laadpaal plaatsen in de gemeente. Laat zien dat je ook om duurzaamheid geeft en laat een eigen laadpaal plaatsen. ENGIE regelt het voor je!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Hellevoetsluis mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Hellevoetsluis hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.