Laadpaal plaatsen in gemeente Hellendoorn

Zoals u wellicht weet vindt de gemeente Hellendoorn duurzaamheid een belangrijk thema. Niet voor niets hebben zij ‘Duurzaam Hellendoorn’ opgericht, een platform om ideeën en kennis te delen op het gebied van duurzaamheid. Een geweldig initiatief vinden wij bij ENGIE. Wij zijn van mening dat elektrisch rijden een belangrijke rol speelt in de overgang naar een groene energiemarkt. Om elektrisch rijden zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zijn er oplaadpunten nodig. ENGIE voldoet aan alle regels om in de gemeente Hellendoorn laadpalen te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld bij u thuis, op uw werk of zelfs op de openbare weg.

Rijdt u al elektrisch en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een laadpaal bij u in de buurt? Wij hebben alvast alle benodigde informatie voor u verzameld. Samen werken we aan een duurzame toekomst!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Hellendoorn en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Hellendoorn.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Hellendoorn, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Hellendoorn hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Hellendoorn.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Daarle, Daarlerveen, Eelen, Egede, Haarle, Hankate, Hellendoorn, Hexel, Hulsen, Marle, Nijverdal, Noetsele, Overwater, Piksen, Rhaan en Schuilenburg.