Laadpaal plaatsen in gemeente Heiloo

Gemeente Heiloo ziet, net als vele andere gemeenten en ENGIE, dat elektrisch rijden steeds populairder wordt. Dit is een goede zaak, omdat elektrische auto's geen schadelijke uitstoot veroorzaken en daardoor bijdragen aan een betere luchtkwaliteit. Hier profiteren wij niet alleen van, maar ook de toekomstige generaties. Gemeente Heiloo heeft in haar gemeente al enkele laadpalen geplaatst. Dit juicht ENGIE zeker toe. Daarom willen wij de gemeente Heiloo helpen door overal in de gemeente oplaadpunten voor elektrische auto's te plaatsen.


Wilt u een laadpaal bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg? Stuur dan een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Heiloo. Wij voldoen aan alle eisen die hieraan gesteld zijn door de gemeente. Meer weten? Bekijk dan de deze pagina. Hier hebben wij alle relevante informatie voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Heiloo.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Heiloo.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Heiloo, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Heiloo hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.