Laadpaal plaatsen in gemeente Heeze-Leende

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp in de gemeente Heeze-Leende. De gemeente faciliteert bijvoorbeeld openbare laadpalen voor elektrische auto’s. U kunt hiervoor een aanvraag doen als u uw elektrische auto niet op eigen terrein kunt opladen. Hebt u echter wel ruimte op bijvoorbeeld uw oprit en wilt u een laadpaal voor uzelf? ENGIE kan dit voor u realiseren.

Helpt u mee uw duurzamer te maken door elektrisch te rijden? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in Heeze-Leende! Wij hebben alle informatie hierover alvast voor u verzameld en op deze pagina geplaatst. Zo kunt u snel beginnen met uw aanvraag!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Heeze-Leende en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Heeze-Leende.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Heeze-Leende mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Heeze-Leende een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Heeze-Leende hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Heeze-Leende.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Boschhoven, Bruggerhuizen, Euvelwegen, Hazenhurk, Heeze, Heezerenbosch, Kerkhof, Kreijl, Leende, Leenderstrijp, Muggenberg, Oosterik, Oudenmolen, Rul, Sterksel, Strabrecht, Ven en Zevenhuizen.