Laadpaal plaatsen in gemeente Heerlen

Duurzaamheid is voor iedere gemeente een belangrijk beleidspunt. Gemeente Heerlen hoort hier natuurlijk ook bij. Een duurzaam Heerlen zorgt voor een gezondere toekomst. Hierbij zet de gemeente in op onder meer het verstrekken van subsidies voor duurzame initiatieven, de bevordering van duurzaam vervoer en milieuvriendelijker afvalbeheer. Ook het stimuleren van elektrisch rijden past binnen het duurzame beleid van de gemeente Heerlen. ENGIE denkt hierin mee. Om elektrisch vervoer voor de gewone man bereikbaar te maken willen we laadpalen plaatsen in de gemeente Heerlen. Hierdoor kunt u overal elektrisch laden!

Het is mogelijk om een laadpaal te laten plaatsen bij u thuis, op uw werk en aan de openbare weg. U hoeft zich nergens druk over te maken omdat wij voldoen aan alle regels van gemeente Heerlen om een laadpaal te mogen plaatsen. We hebben alvast de informatie voor u verzameld over het plaatsen van laadpalen in uw gemeente.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Heerlen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Heerlen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Heerlen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Heerlen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Heerlen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Heerlen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Benzenrade, Heerlen, Hoensbroek, Hondsrug, Imstenrade en Schurenberg.