Laadpaal plaatsen in gemeente Heerhugowaard

Gemeente Heerhugowaard wil in 2030 energieneutraal zijn. Hiervoor moet zij net zoveel duurzame energie opwekken als dat er verbruikt wordt. Dit doel kan bereikt worden door energie te besparen, meer duurzame energie op te wekken of het fossiele brandstofgebruik te verminderen. Een goed alternatief voor rijden op fossiele brandstoffen, is elektrisch rijden. Deze vorm van vervoer wordt steeds populairder. ENGIE vindt dit, als voorloper in de vergroening van de energiemarkt, een mooie ontwikkeling. Daarom willen wij deze ontwikkeling stimuleren door overal in heel Nederland laadpalen te plaatsen. Op deze manier is elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en hoeft niemand zich zorgen te maken over een lege accu.


Wilt u elektrisch rijden ook bereikbaarder maken in uw gemeente? Vraag dan om plaatsing van een laadpaal in gemeente Heerhugowaard. ENGIE voldoet aan alle eisen die zijn gesteld door uw gemeente omtrent plaatsing van oplaadpunten. Hierdoor kunnen wij op iedere gewenste plek een laadpaal plaatsen. Een laadpaal bij u thuis of op uw werk? ENGIE regelt het! Meer weten? Bekijk de pagina hieronder. Hier hebben wij alle belangrijke informatie voor u gebundeld. Samen werken we aan een duurzaam Heerhugowaard!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Heerhugowaard en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Heerhugowaard.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Heerhugowaard mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Heerhugowaard een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Heerhugowaard hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.