Laadpalen plaatsen in Heerenveen

Het toekomstbeeld van de gemeente Heerenveen? Een samenleving die letterlijk en figuurlijk energie oplevert. Eén van de doelstellingen van de gemeente is om op lange termijn onafhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. Dit betekent dat steeds meer inwoners over zullen stappen op elektrisch rijden. ENGIE is, als één van de koplopers in de vergroening van energiemaatschappijen, natuurlijk ontzettend blij met deze ontwikkeling! Wij vinden het belangrijk dat elektrisch rijden overal en voor iedereen binnen handbereik moet zijn.

Wilt u graag meer laadpalen in uw gemeente? Bijvoorbeeld thuis, op de zaak of gewoon langs de weg? Dit kunnen wij allemaal voor u regelen. ENGIE voldoet aan alle eisen die de gemeente stelt aan het plaatsen van laadpalen in Heerenveen. Meer weten? Op deze pagina hebben wij handige informatie verzameld: zo weet u precies waar u aan toe bent!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Heerenveen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Heerenveen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Akkrum, Aldeboarn, Birstum / Burstum, Bontebok, De Knipe, Gersloot / Gersleat, Heerenveen / It Hearrenfean, Hoornsterzwaag / Hoarnstersweach, Jubbega / Jobbegea, Jubbega-Schurega, Katlijk / Ketlik, Luinjeberd / Lúnbert, Mildam / Mildaam, Nes, Nieuwehorne / Nijhoarne, Nieuweschoot / Nijskoat, Oosterboorn / Easterboarn, Oranjewoud / (It) Oranjewâld, Oude Schouw / Alde Skou, Oudehorne / Aldhoarne, Oudeschoot / Aldskoat, Oudewegstervaart / Aldeweisterfeart, Poppenhuizen / Poppenhuzen, Sorremorre / Soarremoarre, Spitsendijk, Terband / Terbant, Tjalleberd / Tsjalbert en Warniahuizen.