Laadpaal plaatsen in gemeente Heerde

Gemeente Heerde zet zich goed in op het gebied van duurzaamheid. Dit wordt bevestigd door de gemeentelijke duurzaamheidsindex. Hier staat de gemeente Heerde op de 53ste plek van de in totaal 400 gemeenten. Dit vinden wij bij ENGIE fantastisch! Wij zijn namelijk zelf de koploper in de vergroening van de energiemarkt en willen het aandeel van elektrisch rijden bevorderen. Hoe we dat gaan doen? Door in heel Nederland een netwerk aan laadpalen te plaatsen zodat elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar is. Zo ook in uw gemeente Heerde!

Wij kunnen een laadpaal plaatsen in gemeente Heerde op iedere gewenste plek. ENGIE voldoet namelijk aan alle gestelde eisen van uw gemeente. Zo kunt u een laadpaal laten plaatsen op uw werk of zelfs bij u thuis. Op deze manier is elektrisch tanken altijd dichtbij! Meer informatie over de mogelijkheden? Bekijk de pagina hieronder waar wij alle relevante informatie voor u hebben verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Heerde om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Heerde en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Heerde.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Heerde, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Heerde hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Heerde.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bakhuisbos, Berghuizen, Heerde, Hoorn, Hoornerveen, Horsthoek, Kolthoorn, Markluiden, Veessen, Vorchten, Wapenveld, Werven en Wolbert.