Laadpaal plaatsen in gemeente Heemstede

De gemeente Heemstede heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo heeft zij zichzelf ten doel gesteld om in 2030 een klimaatneutrale gemeente te zijn. Dit doel wil de gemeente bereiken door onder andere energie te besparen, de opwekking van duurzame energie te vergroten en CO2-uitstoot te verminderen. Een manier om deze schadelijke uitstoot te verminderen is door over te stappen op elektrisch rijden. Elektrische auto's hebben als voordeel dat ze geen schadelijke uitstoot veroorzaken en daardoor bijdragen aan een betere luchtkwaliteit en een duurzame samenleving. ENGIE wil deze ontwikkeling stimuleren omdat wij ervan overtuigd zijn dat een mooie toekomst een duurzame toekomst is. Hoe we dit willen stimuleren? Door in de gehele gemeente Heemstede en de rest van Nederland een netwerk aan laadpalen te plaatsen. Op deze manier kunt u altijd en overal elektrisch tanken!


Wilt u ook een laadpaal bij u in de buurt? Vraag dan vandaag nog om plaatsing van een laadpaal in gemeente Heemstede. Wilt u een laadpaal bij u thuis, op uw werk of op een andere door u gewenste locatie? ENGIE maakt het mogelijk! Meer informatie kunt u lezen op deze pagina. Hier hebben wij speciaal voor u alle relevante informatie voor u gebundeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Heemstede.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Heemstede, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Heemstede hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.