Laadpaal plaatsen in gemeente Heemskerk

De missie van de gemeente Heemskerk op het gebied van duurzaamheid? Een goede en gezonde leefomgeving realiseren. Daarom heeft de gemeente zich voorgenomen om in 2020 volledig energieneutraal te zijn. Om dit doel te bereiken moet er in ieder geval een vermindering komen in CO2-uitstoot. De transitie van regulier rijden naar elektrisch rijden draagt hieraan bij. ENGIE wil ook meewerken aan een groene toekomst en stimuleert daarom deze ontwikkeling. Dit doen wij door in heel Nederland een netwerk aan laadpalen aan te leggen. En u kunt hierbij helpen!


Dien vandaag nog uw aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in de gemeente Heemskerk. U kunt een laadpaal laten plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg. Wilt u meer weten? Op onderstaande pagina hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Samen naar een groener Heemskerk. U helpt toch ook?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbaar oplaadpunt kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Heemskerk.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Heemskerk mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Heemskerk een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Heemskerk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.