Laadpaal plaatsen in gemeente Hattem

Gemeente Hattem vindt duurzaamheid een belangrijk thema. Zij ziet ook dat elektrisch rijden steeds populairder wordt en wil daarom het elektrisch autorijden ook stimuleren. Wij bij ENGIE vinden dit een mooie ambitie! Wij stimuleren graag projecten die bijdragen aan een duurzamere samenleving. Zo is ons doel om elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken. Dit willen wij doen door een netwerk aan laadpalen neer te zetten in heel Nederland. Helpt u ons mee? U kunt een aanvraag indienen om een laadpaal te plaatsen in uw gemeente Hattem. Wij kunnen deze laadpaal plaatsen langs de weg, op uw werk of zelfs bij u thuis. Op deze manier kunt u altijd elektrisch tanken!

Wilt u ook een elektrische laadpaal bij u in de buurt? Stuur dan snel een aanvraag in. Hieronder hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De toekomst van morgen? Die begint vandaag!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Hattem.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Hattem mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Hattem een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Hattem hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.