Laadpalen plaatsen in gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen vindt duurzaamheid erg belangrijk. Zij zien, net als wij, dat elektrisch rijden steeds meer terrein wint. En dat vinden wij bij ENGIE een fantastische ontwikkeling! Samen werken aan een duurzame wereld: dat is volgens ons de toekomst. Heeft u ook besloten om de overstap te maken naar een hybride of een elektrisch voertuig? Dan is het natuurlijk prettig als u uw auto overal op kunt laden. Een laadpaal thuis, op uw werk en langs de belangrijke wegen in de gemeente zijn hierbij onmisbaar. Bij ENGIE willen we een netwerk van laadpalen door heel Nederland aanleggen. Zo kunt u, of u nu in de gemeente Harlingen of ergens anders in Nederland bent, altijd elektrisch tanken!

ENGIE voldoet aan alle eisen die de gemeente Harlingen stelt aan het plaatsen van elektrische laadpalen. Meer informatie nodig over het plaatsen van laadpalen in Harlingen? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie voor u gebundeld.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Harlingen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Harlingen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Harlingen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Harlingen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Harlingen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Blijnse, Harlingen / Harns, Midlum / Mullum, Ungabuurt, Voorrijp / Foarryp en Wijnaldum / Winaem.