Laadpaal plaatsen in gemeente Haren

Gemeente Haren is volop bezig met verduurzaming. Zo is er budget vrijgemaakt voor energiebesparende maatregelen in alle schoolgebouwen en werden al meer dan 50 zonnepanelen geplaatst. De gemeente koopt de rest van haar energie groen in, en heeft een groot bedrag beschikbaar gesteld voor energiebesparende maatregelen in woningen. ENGIE wil graag bijdragen aan de groene plannen van Haren. Als groene energieleverancier vinden wij dat een goede zaak. Om de inwoners van gemeente Haren te stimuleren, willen we overal in Haren laadpalen plaatsen, waarmee autobezitters hun elektrische auto kunnen opladen. We brengen elektrisch rijden zo dichterbij dan ooit.

Wilt u graag een laadpaal plaatsen in gemeente Haren? ENGIE helpt u hier met veel genoegen mee. Wij doen er alles aan om de energie van morgen nu al beschikbaar te maken. Omdat wij voldoen aan alle wetgeving, kunnen we zonder moeilijkheden een laadpaal plaatsen in gemeente Haren.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Haren.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Haren, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Haren hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Haren.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Essen, Felland, Glimmen, Haren, Harendermolen / Harenermolen , Hoornsedijk, Noordlaren en Onnen.