Laadpaal plaatsen in gemeente Hardinxveld-Giessendam

De gemeente Hardinxveld-Giessendam werkt al enkele jaren actief aan een duurzaam beleid. Zo kent de lokale overheid de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE), een subsidie voor duurzame bouwprojecten. Verder zet de gemeente onder meer in op duurzame onkruidbestrijding en het stimuleren van de plaatsing van zonnepanelen in de gemeente door collectieve inkoop. Ook het scheiden van afval heeft de afgelopen tijd meer prioriteit gekregen, terwijl grof tuinafval gratis afgehaald wordt. ENGIE vindt dat gemeente Hardinxveld-Giessendam goed bezig is! Daarom hebben wij besloten om hen te steunen bij het duurzamer maken van de gemeente. Door overal in de regio laadpalen voor auto's te plaatsen, stimuleren wij elektrisch rijden onder de inwoners. Zo wordt Hardinxveld-Giessendam nóg een stukje groener!


Werk zelf ook mee aan meer duurzaamheid! Kies milieubewust en laat uw eigen laadpaal plaatsen in gemeente Hardinxveld-Giessendam. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook op uw werk of langs één van de openbare wegen. Meer weten? Op deze pagina hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Hardinxveld-Giessendam en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Hardinxveld-Giessendam.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Hardinxveld-Giessendam een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Hardinxveld-Giessendam hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Hardinxveld-Giessendam ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Boven-Hardinxveld, Giessendam, Hardinxveld-Giessendam en Neder-Hardinxveld.